DE / NL
close
FILTERS
Price expand_more
Brand expand_more
Color expand_more
Material expand_more
Model expand_more
Availability expand_more

lif24

Customer service: Opened again at 09:00 on Thursday

Storage cupboards

Heb jij de opruimkriebels al te pakken? Voor het geordend opruimen van je rommel is een opbergkast heel geschikt. Bij lif24 bieden wij opbergkasten in alle stijlen en maten. Ideaal als je net even een beetje extra opbergruimte wi... Read more

2 products
Most sold arrow_drop_down
Zwart | Stellar | Vervaardigd hout/ Staal | 100 x 45 x 150 cm
€ 492,06 478,99
Delivery time 8 - 12 days
Kyle
€ 820,10 799,-
Delivery time 8 - 12 days

Heb jij de opruimkriebels al te pakken? Voor het geordend opruimen van je rommel is een opbergkast heel geschikt. Bij lif24 bieden wij opbergkasten in alle stijlen en maten. Ideaal als je net even een beetje extra opbergruimte wil. Het is verstandig om voor de aankoop van zo'n kast eens na te gaan wat je in de kast wil plaatsen. Heb je grote spullen die je in stijl wil wegleggen, dan kun kiezen voor een opbergkast met grote vakken.  

Vaak wordt een opbergkast gebruikt in de garage, berging, keuken of schuur. Maar voor het opruimen van bijvoorbeeld speelgoed is een opbergkast in de woonkamer handig. En wat dacht je van de badkamer of hal? Je opbergkast kun je gemakkelijk stijlen door er een vaas met verse of droogbloemen op te plaatsen en een rieten mand ernaast. Et voila! 


Compare